May 3, 2007, 11:16 AM

Изгрев 

  Poetry
483 0 2
Слънцето е отново тук.
Изгревът му - като магия.
Енергията им между нас е.
Мога да усетя топлината
и да ти даря светлината,
отразена в
лицето ми - израз
на душата и сърцето ми.
Тук сме - за пръв,
а
може би и последен път.
Никой нищо не знае,
защото всичко възможно
е
да стане.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??