Вчера поисках да си тук - до мен,
Утре не искам да чуя за теб,
а Днес е най-трудното ми решение.
"Какво да правя?" е нещото, което не зная.
Искам... Мечтая... зная какво желая.
Но умората ме събаря - всеки ден,
малко по малко, месеци наред.
Изтощих се да се моля за капка Любов
и да съм заливана от порой лъжи.
Изгубена съм... Как да се намеря?
Само чрез Нея!
© София Русева All rights reserved.