Oct 19, 2007, 5:04 PM

Изкушение 

  Poetry
902 0 14
Толкова различен,
толкова специален,
толкова реален,
екзотичен...
Всяка иска да те има,
да се докосне до изяществото ти,
да опита от това блаженство несравнимо.
Ти си цяло изкушение!
И предизвикваш силно вълнение
у всеки, докоснал се до твоя аромат
и усетил веднъж твойта благодат!
Обичам всяка част от теб
и усещането, което оставяш в мен,
бих казала, че си природен феномен,
но дори това струва ми се малко.
Ти докарваш ме до нежна лудост!
Никога не мога да ти се наситя,
аз съм вече пристрастена!
От твоя аромат упоена...
И макар да казват, че не си за мен,
аз не мога да спра да те желая...
Все за тебе си мечтая, а не бива!
Но без тебе как да съм щастлива?


П.С Знам какво си мислите, но аз ви казвам, че то е само от развинтеното ви въображение... Защото това е една най-обикновена поема за... шоколада!

© Вечно твоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??