Apr 26, 2008, 6:39 PM

Измислена 

  Poetry
637 0 7
      Измислена


Между две зими -
пролет измислена -
нежността ти връхлита.
Шумно разбива покоя.
Клетките разум
днес точно
са глупави.
Без охрана -
семейната крепост.
Влизай,
измислена,
утре се връщат войниците!


© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??