Nov 4, 2005, 9:15 AM

Изплаване на повърхността 

  Poetry
831 0 0

Майната ви на всички!!!
Свършиха се пътищата, по които да избягам.
Не мога да виждам, не мога да съществувам.
Отново и отново и под кожата ми.
Цялото това внимание ме унищожава...

Майната ви на всички! Майната му на света!
Майната на всичко, до което стоиш!
Не принадлежи! Не съществувай!
Да не ти пука!
Не ме съди!

...и изобщо не ме съди!

Избирайки от изложените части
придобивайки форма, с черна дълга коса.
Отново и отново и под кожата ми.
Целия този момент ме вбесява!

Майната ви на всички! Майната му на света!
Майната на всичко, до което стоиш!
Не принадлежи! Не съществувай!
Да не ти пука!
Не ме съди!

Ти получи моята любов, живеейки
в своята собствена омраза.
Не ти показвам нищо, но аз не се владея.
Всяка проклета дума, която казвам е промъкваща атака.
Когато те докопам и ти нищо не можеш да направиш.
Вземи това, защото ти никога няма да можеш да ме притежаваш.
Аз съм самата болест, на която ти се правиш.

Аз съм тласъкът, който те движи.

Майната ви на всички! Майната му на света!
Майната на всичко до което стоиш!
Не принадлежи! Не съществувай!
Да не ти пука!
Не ме съди!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??