Feb 19, 2007, 9:22 PM

Изпреварвайки Баба Марта 

  Poetry
605 0 5
Изпреварих баба Марта -
хамбургера свой поглъщайки,
се самозакичих
със преливаща се смес 
кетчуп-майонеза. 

© Дачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??