Feb 27, 2009, 5:56 PM

Изстрел 

  Poetry
446 0 4
Излъга ме
така безсрамно!
Излъга ме
без капка свян!
Със чувствата ми
подигра се идеално,
но не излъганият
беше изигран!
От днес живота ти
не ще е весел
и безпроблемно изживян.
В душата ти кат
стара плесен
ще трупат се
утайки, болести и срам!
Възмездие
ще те споходи скоро;
маскирана
познайница с коса.
Едва сега,
съвсем отскоро,
ще разбереш
цената на една лъжа.
Усещането
за комфорт отмина.
Приятели
ти нямаш да те утешат.
Изпусна всичко хубаво
и то замина,
проблемите - притискат те
и бавно те душат!
Загубил разсъдък
от нерви и кризи,
смазан и страдащ
по минали дни,
изход едничък
все пак е останал,
точният изстрел
от упор почти!

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??