May 12, 2007, 2:58 PM

Изтощена 

  Poetry
666 0 0
Нямам сили вече да се боря.
Нямам сили вече да те чакам.
Да те жадувам, да искам да те докосвам
  отново и отново.
Нямам сили вече аз да вярвам.
Да вярвам, че всичко,
което ми казваш, е истина.
Нямам вече сълзи в очите.
Нямам сили.
Мразя тишината,
но обичам теб...

© Любомира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??