Mar 28, 2006, 8:10 PM

Изящната магия на сълзите 

  Poetry
849 0 6
Изящната магия на сълзите
- сърца на птици, паднали в простора
на твоите очи - за мен изплита
капан от болка. Давеща умора
са те за мен. Опитвам се да плувам
във тяхната дълбока неизбежност...
Потапям се без дъх!
Несъществувам!
Не съществувам, само като нежност!
И само като нежност те откривам...
А може би такава те желая.
Не зная...
Не плачи, че си отивам!
Не винаги раздялата е края!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??