Жарко слънце
вятър и вълни
море и хоризонт
Пулсира сърцето
в ритъм бачата !
Душата танцува,
под склона небесен!
И кой, за какво мечтае ?!
Делфина ще каже,
дано да го видиш!
Една безкрайна шир,
потъвам в синева.
© Стефка Манолова All rights reserved.