Jul 24, 2007, 9:10 AM

JAZZ 

  Poetry
838 0 5
коктейл
от капки
звук
Китари
Сакс
и Бас
и Глас
Перкусии
Пиано
непредсказуеми
нюанси
звукови картини
напрегнато неясни
натоварени
и разтоварващи
абстракции
пронизват тишината
и рисуват
в мрака
мигове
от настоящето

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??