Jun 15, 2007, 9:11 AM

Желаем се  

  Poetry
665 0 5
Нещо ново искаш да усетиш май,
но така ли трябва да стане? - Като кажеш КРАЙ?
Ти ще ме желаеш,
колкото и да се правиш, че нехаеш,
колко ме обичаш, ще разбереш
и тогава големи ядове ще береш!
Ще ти обърна гръб, но зная,
ти за мен любов ще си до края...
Да ме обичаш време е,
дай насам любовта - тя за мене е!
Вдишай - издишай, целуни, прегърни,
на ръце вземи ме ти и усети
полъха на мечтите ни!
От небето една звезда те гледа.
Позна ли я? Това е тя - нашата звезда!
С дива страст и покажи,
че още ме желаеш ти!
Целуни ме сякаш за последно
кажи лъжата поредна,
а аз ще се правя, че вярвам
и няма да спра тази нощ да те радвам!
Сега е времето за мръсни танци,
любов, мечти и концетрации
върху всичко случило се преди,
но хайде този път с по-малко лъжи...
Искаш ли?

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??