May 7, 2009, 9:55 PM

Желание 

  Poetry
907 0 7

Днес си направих хвърчило

пъстро и светло,

усмихнато, вълшебно,

като молитва полетяло

из небесната шир.

 

Днес си направих хвърчило -

товара си тежък свалих,

да ми е леко на душата,

потъпках гневно своята Голгота,

да мълчи, да не приказва,

себе си разпилях

по тъмници и бездни,

да не се събера,

да не се погледна,

с хвърчилото да полетя

и да не се върна...

 

Днес си направих хвърчило,

дали ще полетя?

© Айше Рубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??