May 10, 2006, 11:02 PM

Желая те 

  Poetry
1299 0 3
И пак се срещаме по улицата тъмна,
и пак сърцето ми тупти...
желая те...да те целуна и прегърна
и никой никога да не успее да ни раздели!
Но реалноста ме гледа във очите,
на моите мечти се смее с глас,
без капка жалост...те отлитат
и знам,че нищо..
никога
не ще има между нас!
Опитвам се да се усмихна,
на хилядите други светове,
но все при тебе ввремето утихва,
и дълго в ритъм бие моето сърце!
И скъпоценни мигове изплуват от водата,
припомнят ми за минали неща,
макар и малки...те палят светлината
и карат ме напред да продължа!
И знам че ти незнаеш нищо
и никога не ще го разбереш
когато знаеш че изгубваш всичко,
но твърде рано е за да се предадеш!
И пак се срещаме по улицата тъмна
страста във нас неспира да крещи,
желая те...да те целуна и прегърна
и да останем слети с теб така...Завинаги!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Чудесно казано - сякаш всяка дума си пасва на мястото! Поздрави!!!
  • Желая те... да те целуна и прегърна
    и да останем слети с теб така... Завинаги!!!
    Поздравления, Диди!!!
  • "И скъпоценни мигове изплуват от водата,
    припомнят ми за минали неща,
    макар и малки...те палят светлината
    и карат ме напред да продължа!"
    Харесва ми!
Random works
: ??:??