Apr 4, 2007, 6:44 PM

Желая те 

  Poetry
1091 0 2
Навлезе в мислите ми бавно, неусетно,
плени ми чувствата докрай,
открадна ми сърцето, цялото
и пак за теб, и само теб желае тялото!

Дали накрая срещнах любовта?
Аз знам, че щом желаех я, ще я изстрадам,
но не познавах досега
такава нежност, страст ,омая!

Боли, щом миг дори не си до мен
и глад, и самота ме вледенява.
Желая те безкрайно, на мига,
но искам чиста любовта ми да остане.

Така боли - желая те до мен
дори да чувам само аз смеха ти
или да гледам в твоите очи
и да поглъщам безрезервно нежността ти!

Желая те!

© Недка Коеджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??