Jan 21, 2008, 8:57 PM

Жена 

  Poetry » Phylosophy
845 0 5
 

Капка радост

в море от сълзи -   

жена.

Капка любов

в океан без любов -

жена.

Тревога, самота,

неизбежност - жена.

Глътка надежда

и имам любов,

дом, деца!

Глътка вяра

и капката слабост прелива в море!

© Диана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??