Mar 8, 2019, 8:14 AM

Жена ми хич не е това, което беше ... 

  Poetry
515 2 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

"Жена ми хич не е това, което беше -
не моли вече, а пък заповядва
Преди смехът и в стаята кънтеше -
cега мълчанието и ме радва.

Че винаги, когато проговори
не чувам обич, само обвинения.
Настроена е винаги да спори
и не слуша мойто важно мнение.

А пък когато е във вкъщи
облича се като бездомник -
парцали все едни и същи
на чували най-подобни.

Жената е същинска зла горгона, 
истински тиранозавър рекс
щом под напорите на нагона
си поискам даже малко секс."

Когато не обичаш търсиш повод
да оправдаеш свойте изневери
и мъжеството - нищо ново,
със бройките натрупани се мери.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много житейски мъдро и същевременно хумористично
  • Самата истина... сега.
    Добре написано със съответна доза хумор!
Random works
: ??:??