Jul 11, 2007, 9:04 AM

Жена такава 

  Poetry
665 0 10
Не е жена на втори прочит.
Жена е. Да ти прималее.
Жена за чудо...
И за почит.
Жена. Която те умее.

Била е в бяло.
Ти до нея.
Сърцето й си взел тогаз.
Сега й Вярвай.
И я гледай.
Жена такава е със власт!

Жена магия.
Жива лава.
На вещерите е сестра.
Жена такава се не дава.
За нищо...
Нищо на света!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??