Jul 22, 2007, 12:21 AM

Женкар 

  Poetry
965 1 2

Студен си с всяка.
Защо ли си им интересен?
За нещо ново те копнеят,
пък хем да бъде и известен.

Боже тази слава,
сърца разбива, но пък тя си е такава...
е, какво очакваш от един женкар, да бъде с теб за повече от ден?
Вярваш ли си, скъпа? Или на мен?

Всяка ти е конкуренция,
имаш си милиони врагове,
нямаш право дори на претенция...
едва ли се чувстваш добре.

Целувката му е като от сцена на тетър,
без чувство ни за страст, нито за вина.
Всички го обичат,
но в сърцето му има само една.

© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??