Oct 13, 2005, 9:33 AM

Жестока, мрачна и навъсена 

  Poetry
1338 0 2

Жестока, мрачна и навъсена -
това ми е лицето,
стоя в дъжда, от лед
накъсана -
това ми е сърцето.

Неясни, бледи, слаби, болни -
това са ми мечтите,
летят самотни, тежки, тъжни -
това са ми очите.

© Божидара Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??