Jul 13, 2005, 5:05 PM

Жива съм 

  Poetry
1011 0 3

Аз съм жива и съм тук,

понесла бремето на своите рамена

забравила отдавна за какво копнея,

но съм тук за теб

радвам се,дишам и се смея.



Макар и смехът ми да е малко трагичен,

аз съм тук за теб съм дошла,

готова да се преборя със времето.

Аз съм жива и за пръв път съм една.


 

Недей да казваш нищо замълчи!

Д

умите са като празен лист хартия.

Почувствай как кръвта във мен кипи,

душата ми вилнее,ако можеш укроти я.

 


Искам за миг да почувствам ръцете ти,докосни ме!

Нека те разпалят плътта.

Ще бъда страстна лъвица,ако можеш спри ме,

но днес аз съм жива и за теб съм дошла!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно си започнала , мила моя!
  • Искренни благодарности
  • "Ще бъда страстна лъвица,ако можеш спри ме,
    но днес аз съм жива и за теб съм дошла!"
    Сравнението много ми хареса, звучи ми някакси много интересно и оптимистично
Random works
: ??:??