Aug 26, 2006, 10:31 PM

Живея за теб 

  Poetry
740 0 0

 ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ

 Щастлива съм,

защото ти го желаеш.

Не усещам скука,
 
защото ти си с мен.

Не желая смъртта,

защото виждам чрез теб живота.

Мисля за теб,
 
защото
ти си светлина, въздух и звук за душата.

Мечтая отново да те видя и да ти се изповядам.

Моля те, не бъди строг и отсъди какво заслужавам.

Вярвам в теб и живея за теб,

защото така усещам красотата.

 

© Славея Гарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??