Jun 2, 2009, 11:08 PM

Животът е поезия 

  Poetry
789 0 4

Животът е поезия.

Животът е песен.

 

В бликащи води

откривам тебе аз

и стих пак се роди,

пиша го в този късен час.

 

Изгрявя поетическа звезда

и огрява тя сърцето,

и всяка моя мечта

отлита сега към небето.

 

Животът е песен.

Животът е поезия.

 

В бликащи води

откривам тебе аз

и стих пак се роди,

пиша го в този късен час.

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??