Jun 13, 2006, 8:08 PM

животьт е различен 

  Poetry
767 0 2



  1. Когато се 3a
    питаш какьв е живота, за какво живееш и за какво си роден, според мен, одговора е: любов зaради теб сьм роден, заради теб, заради теб сьм се борил толкова време.,Искам да бьда вятарьт
    в косите ти, искам да сьм слънцето в очите ти, но най-вече искам да сьм зараза, да те поболея, да те поболея от любов. Нека виждаш само моите сини очи, нека чуваш само моят глас.
    Ще мина през морета и скали, през дъжд и планини, но вярвай, нищо няма да ме спре. Ще се боря, ако трябва и с дявола за теб, дори, но ,моля те, прости ми, прости.

© Димитьр божидаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??