Feb 15, 2012, 11:10 PM

Животът ни, Обич 

  Poetry
637 0 3

 

В живота ми, Обич, няма поезия,

дъх не ми стига, рими умират.

Клетва безмълвна са всички раздели.

Без думи Обич се пише.

 

В живота ми, Обич, все ще си първия.

Аз – все недокосната, неранявана.

Всяка усмивка ще е вяра и бъдеще.

Всяка целувка - молитва за двама ни.

 

Обич в живота ми… пясъчни кули -

неуморно градени, за да пропадат.

Но нали прашинката крие смисълът.

Всяка любов да е живот. Отначало.

 

 

 

 

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви
  • Любовта и вечността не се римуват, но ти не губи надеждата. Очаквай, вярвай и твори с думи простички върху белия лист, той понякога ще бъде другар верен! Поздравления!
  • Много ми хареса, Емили!
    Любовта е живот!
Random works
: ??:??