Apr 18, 2006, 9:03 AM

К. 

  Poetry
644 0 3

                   К.

Малък , но красив градец
на Родопите в полите свит ,
за теб изплетох аз от спомени венец
с аромат на щастие пропит.
В теб винаги се връщам с усмивка
и крача с надежда по твоите пътища ,
а днес ти изпращам целувка
и те моля остани си пак същия.
Такъв , какъвто те помня ,
какъвто беше в моето детство -
малък градец , но красив ,
лишен от суета и кокетство.

© Мими Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??