Nov 6, 2006, 2:08 PM

КАК 

  Poetry
595 0 5
Сърцето ми разкъсано на две е
живея между небето и земята
във мен все още надеждата вирее
че това не е края на играта

Отзад е болката от несподелени чувства
а напред - страха от новата такава
и всичко в мене просто буйства
и все едно изгарям в гъста лава

Но как напред да продължа отново
когато всичко свежда се до нея
и как да почна нещо ново
когато всяка вечер сълзи лея

© Николай Беков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??