Jun 21, 2014, 1:53 PM

Каква любов 

  Poetry » Love
903 0 2

Каква  любов

 

Каква  любов  -  безумие  и  сила,

Която  те  съгражда  и  руши!

Която  те  разпаря  и  пришила

Крила  за  полет  с  тебе  все  кръжи...

 

И  обикаля  време  и  пространство,

И  вдруго  измерение  лети. 

Раздава  ти  права.  Над  тебе  властва

И  най-покорно  ù  се  кланяш  ти.

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??