Mar 28, 2018, 11:29 PM

Какво е... 

  Poetry
439 0 0

Какво човек е без душата,

какво е раждането без плача?

Какво е мъка без сълзата,

какво смъртта е без тъга?

 

Какво е пролет без цветята.

какво е сватбата без обичта?

Какво е радост без децата,

какво живота е без любовта?

© Наталия Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??