Ново утро - ново начало.
Днес не е като вчера, а нещата
никога няма да са същите.
Ние се променяме... всичко се променя.
Но едно остава -
споменът, че някога някой е бил готов
всичко да даде за нас;
усещането за Недостижимото,
с което накрая си отиваме.
Недостигнатото - знак за
неяснотата със самите нас.
Достигаме онова, което сме
осъзнали за необходимо.
Остава блянът по Невъзможното.
© София Русева All rights reserved.
(промени шрифта - трудно се чете)