Dec 3, 2008, 10:52 PM

Карма 

  Poetry
863 0 27

                                                             ... най-старите духове

                                                                идват на тази земя

                                                                под знака на "Риби"...

                                                                (твърдение на астролози)

 

И съм пренесла

със себе си

много печал...

Пътят ми -

въжена стълба.

Все се сърдих

на вятърът,

че е разлюлял

в поднебето ми

въздуха.

Знаех само,

че трябва да сляза

на твърдото

... и да ти кажа:

- Здравей...

Ти ще развържеш

възлите.

Вятърът

аз ще прогоня.

 

Кармични закони...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??