May 22, 2007, 12:27 PM

Като... 

  Poetry
600 0 8
Като Балкана...
стара е наш'та любов!
Помни толкова тъмни пътеки
и землянки стотици превзети от нас,
като партизани покрити!

Като дъгата...
красива е наш'та любов!
Люлка да сплетем от цветовете
Да седнем гордо двама, ти и аз,
да полетиме волно с ветровете!

Като морето...
бурна е наш'та любов!
С бяла пяна покрити са дните.
Бели облаци нежно се стелят над нас,
бели мисли и бели надежди!

Като милувка...
нежна е наш'та любов!
Нежни ласки и нежни целувки!
Две сърца вплетени като едно,
две души като кристали лъчисти!

Като изворче...
чиста е наш'та любов!
Като ручейче горско тече!
Да отпием живителна сила от тях,
да достигнем смело върха!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??