Jan 19, 2016, 10:08 PM

Клетва 

  Poetry
317 1 0

Търсих аз убежище в мрака

и в тъмнината се обгръщах,

обръщайки гръб на светлината.

 

Няма как да намеря път

и вечно губя се в теб

 

Омайна любов помежду ни има.

Аз за теб и ти за мен!

© Мария All rights reserved.

Една стъпка и към светлината ме издърпа!

Ти-вечната любов

в живота на тъмнината

отвори път към  светлината.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??