Oct 13, 2012, 5:48 PM

Ключ към мене 

  Poetry
396 0 2

Дойде в съня ми, без да се страхуваш,
дойде и ми поднесе тъмнината...
И в мислите реши да ми нахлуеш,
а беше казал, че не съм жената.
 
Дали не е поредната ти роля...
И хитро искаш да ме пробваш?
Прави се на актьор, играй на воля,
ти с нищо вече няма да ме трогнеш!
 
Ако ще идваш, във съня ми идвай само,
за теб живота си завинаги заключих...
Ще идваш късно, ще си тръгваш рано
... но ключ към мене няма да получиш!
 
И ако някога допуснеш да обичаш
със безусловна истинска любов.
Тогава от сърце към теб ще тичам
и ще приема, че за мене си готов!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??