Jan 4, 2014, 12:36 PM

Кога... 

  Poetry
435 0 0

Кога ще ме възвестиш,

че идваш да погълнеш сърцето ми?!


Така нахрани се с мъката в него!

 

На мен защо ми е нужна вечно?

© Анастас Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??