Jun 4, 2006, 12:20 AM

Когато 

  Poetry
631 0 0

Когато сълзите обливаха мойто лице,

когато студ беше сковал мойто сърце.

Когато ден и нощ за мене дъжд валеше,

когато като тъмна сянка зад мене споменът стоеше.

 

Когато не вярвах,че радост има,

когато за мене беше само зима.

В мрак по-дълбок ти ме потопи,

И разби всички мои мечти.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??