Jul 10, 2005, 1:21 AM

Когато 

  Poetry
710 0 0
Улици.
Хора забързани.
Лято.
С аромати.
Когато нещо умре
не можеш да върнеш Когато.
Огън.
И вятър.
Само искри.
Не раздухва пожари.
Празно.
Когато
има когато.

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??