Nov 24, 2005, 7:44 PM

Когато си тръгваш 

  Poetry
1226 0 5
Когато си тръгваш,недей се обръща,
от живота ми иди си както дойде.
За сбогом ръка не подавай,
                        недей ме прегръща
искам да ме запомниш с усмивката на дете.


От очите ми горещи сълзи ще извират,
пред себе си ще виждам само празнота.
Казват,че последна надеждата умира,
а отдавна от нея няма и следа.


Когато си тръгваш,недей се обръща,
от живота ми иди си,както и се появи.
Любов в приятелство не се превръща,
сбогувам се с теб завинаги.И прости!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??