Aug 13, 2007, 10:31 AM

Когато си в нужда 

  Poetry
800 0 8
        Когато си в нужда

Когато искаш отговор да чуеш
най-правилен и справедлив,
благословение и милост да получиш
и с наслада да почувстваш, че си жив,
когато се нуждаеш от закрила,
от спасение и мъдрост, от любов,
когато търсиш мир и сила
и някой да изслуша твоя зов...
Тогава ти вдигни ръце честити
към твоя Бог един,
с благодарност ти моли Го
и тихичко повтаряй си "Амин!"
Тогава вярвай, че си чут, че си разбран,
с надежда вярата крепи
и знай, че няма да останеш сам,
щом Бог във твоето сърце тупти!
                                           2001

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??