May 13, 2013, 3:45 PM  

Когато тръгна 

  Poetry
662 0 1

 

 

1. Когато тръгна, ти не се обръщай,

   и без мен животът ти ще продължи,

   книгата от спомени недей разгръща,

   тя може силно да те натъжи!

 

2. Когато тръгна, ти не викай да остана,

   мен също много ще ме заболи,

   за теб да мисля няма да престана

   и туй сърце не спира да тупти!

 

3. Когато тръгна, ти не се обръщай

   и в гръб ще видиш моите сълзи,

   в мислите ми, моля те, се връщай,

   та липсата по теб да не тежи!

© Цветелина Тренева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??