May 17, 2006, 8:05 PM

Кой разплака нашето момиче 

  Poetry
721 0 9
                                       Кой разплака нашето момиче?
                                            Кой сърцето му разби?
                                            Кой не иска да обича,
                                            тези мили две очи?
  
                                             На снимката - усмихнато момиче!
                                            Сърцето - трети  ден тъжи!
                                            Защо наказваш я, о, Боже!
                                            Прати и обич, не сълзи!
 
                                            Прати и някой, който, Боже,
                                            да я обича нощ и ден!
                                            С цветя, целувки и с усмивки
                                            щастлив да е живота и, а не сломен!

                                            Дай и, Боже, много радост!
                                            Дай и, Боже, светлина!
                                            Та да бъде, мили Боже,
                                            най-прекрасната на таз земя!
 
                 p.s.  На Гиги, с пожелание да намери истинската Любов и да е винаги Усмихната!
                        Писах ги като коментари и реших да ги събера в стихотворение.
                         

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!!Христо, невероятен си!!!!
    И ти Гиги, не стойш по-далече!
  • Честит Рожден Ден, Вили!!!
    Желая ти преди всичко здраве и всичко, което ти е на сърце!!!
    Весело изкарване!!!
  • Откровения с приятели - харесва ми, много зареждащо. Бог ще те чуе!Отличен!
  • Откровения с приятели - харесва ми, много зареждащо. Бог ще те чуе!Отличен!
  • И от мен пожелания!!!
  • Тук в този сайт аз се чувствам като в роден дом. Във ваше лице, а и на много други откривам истински приятели. И когато някой страда, преживявам го и аз. Желая всички да сте щастливи!!! Радвам се, че съм сред вас!!! Благодаря ви!!!
  • ей адаш,браво на тебе!!!!поздрав и 6 !!!!
  • Чудесна молитва! От истински приятел. Няма начин да не бъде чута, поздравления!
  • Ти си ми като талисман и искам да те виждам Усмихната и Щастлива!!!
Random works
: ??:??