May 23, 2008, 10:24 AM

Кой си ти 

  Poetry
572 0 7

 

Кой си ти?

Този ли, който разплака очите ми?

Този ли, който друга обича

и кара сърцето ми лудо да тича?

 

Кой си ти?

Може би този, когото разплаках,

когато след него друг заобичах

и накарах сърцето му да не бие.

 

Коя съм?

Тази, която хвърляше упреци

като камъни тежки

или тази, която засипваха

с думи обидни за минали грешки?

 

Ти си този, след когото все тичах.

Ти си този, когото след него обичах.

Аз съм тази - с очи подивели

след трудните свои раздели.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??