Dec 24, 2021, 1:31 PM

Коледа 

  Poetry
890 0 12

Весело звънят звънчета,

празник е велик!

Всеки във сърцето пази

този светъл миг.

Коледа е и за нея

днес е песента,

Бог роди се ,за да 

ни покаже любовта!

 

Коледа е и отново

всичко днес блести,

Коледа е, пълни са 

очите ни с искри.

Детски смях душите топли

с радост и любов,

Бог роди се, за да ни

покаже пътя нов!

 

Колко нежност,колко обич

има в този ден.

Бог е в него, Бог е в нея,

Бог е в теб и мен...

Днес е време да забравим

мъки и беди,

Коледа е – нека всички

бъдем по-добри!

 

И когато утре дойде,

нека продължим.

С Коледа в сърцата наши

пътя да вървим.

Топлината, светлината

Господ ни дари.

Коледа е – нека просто

бъдем по-добри!

© Ивайло Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??