Sep 7, 2008, 11:34 PM

Колко 

  Poetry
462 0 8
Колко силно можеш
да обичаш
и колко силно
да тъжиш?
Колко на дълбоко можеш
да потъваш
и колко високо
да летиш?
Колко жестоко
да съдиш
и колко лесно
да грешиш?
Колко озверяло
да мразиш
и колко смело
да простиш?
С колко страст можеш
да целуваш
и с колко болка
да скърбиш?
За колко души можеш
да живееш?
А само за един
да умреш.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??