May 7, 2009, 7:51 PM

Колко 

  Poetry
510 0 1

Колко мечти може да има човек?
Колко от тях ще се сбъднат?
Колко въпроси през живота си той ще зададе?
Може би на повечето отговорите не ще понесе.

Колко пъти ще се спъваш и ще падаш?
Колко пъти ще сгрешиш?
За колко лъжи и болка ще можеш да прощаваш?
Да се усмихваш фалшиво докога ще продължиш?

Колко целувки ще трябва да забравиш?
Колко неизказани чувства да премълчиш?
Да се страхуваш, не значи да се предаваш.
Да предадеш, не значи да продължиш...

 

03.03.09 г.

© Полина Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??