Aug 15, 2007, 9:55 PM

Колко си хубава 

  Poetry
1837 2 5
Колко си хубава, мила!
Гледаш ме с тъмни нежни очи.
Толкова хубава си, моя любима!
Грееш с блясъка на плеяди звезди!

С какво да сравня твоите устни?
Може би с топлите морски вълни?
Не, по – жарки са те и вкусни.
По – нежни, красиви от тихи води.

Толкова хубава си, мила!
Галиш ме с топли нежни ръце.
Прекрасна си, моя любима!
Нека чуя твоето сърце.

Косите ти – нишки от коприна
нека погалят лицето ми жадно.
Приказно красива си, мила,
чертите ти – феерия в бяло.

В този стих ще ти призная –
ти си най – красивото момиче.
Поета, мила само знае
как любимата си да нарича.

© Румен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??