Sep 8, 2009, 12:43 PM

Компютър 

  Poetry
458 0 1

Микрокомпютър аз се наричам,

да смятат най-много от всичко обичам.

Свиря, чертая, рисувам картинка -

всички ме хвалят: "Умна машинка".

 

Сложни детайли аз проектирам.

Повреда ли има? Аз я намирам.

Мога да давам всякаква справка

само за миг по ваша заявка.

 

За свойте безбройни приятели малки,

зная чудесни игри-залъгалки.

От моя екран ученикът узнава

задачата мъчна как се решава.

 

На всеки да служа, аз се гордея.

На всеки съм нужен, защото умея,

има ли трудност, да помогна завчас.

 

Микрокомпютър наричам се аз.

© Дамяна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??