Nov 3, 2018, 12:08 PM

Коне 

  Poetry
248 0 2

Как волно тичат те подгонени от вятъра,

развели буйни гриви, не сещащи умора

и това лъжовно чувство за свобода ги кара

да препускат отново и отново…

 Летете, коне, летете, тъй волни и недостижими!

Вие  мислите ми и чувствата ми понесете

там някъде при моят единствен,

                                    недостижим любим.

И нека да почувства той, и нека знае,

за това чувство, което спотайвам в сърцето…

Летете, коне, летете, че тежък е хомота,

че тежко е бремето, което носим в живота…

 Как волно тичат те подгонени от вятъра…

 

02-10-2018 год.    

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Мъдро и ми звучи малко като мантра. Поздрави,Мариелка!
Random works
: ??:??