Jan 17, 2012, 1:36 PM

Копнеж 

  Poetry
471 0 1

не искам да си говориме
искам само да вървиме
да ритаме глухарчетата
и вплетените ни длани
да казват всичко

© Радослав Бърдовски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??