Jan 7, 2006, 8:37 PM

КОПНЕЖ 

  Poetry
657 0 3


     КОПНЕЖ

Душата ми е тиха и спокойна -
във нея се оглежда твоето лице.
Не се гневи, а погледни ме.

Аз обич нося, не лъжа!

Греша навярно и умирам

от собствената си тъга.

Но все едно -

от извора но своето сърце поднасям

на твоето сърце вода!

Изпий живителната течност -

с утеха ще те насити и с красота!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??